mBraining

Herken je dit?

  • Merk je, dat je je doel steeds niet bereikt?
  • Lukt het je niet om je plannen uit te voeren?
  • Krijg je een ongewenste gewoonte niet veranderd?
  • Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt, ervaar je een onvoldaan gevoel of leegte?
  • Voel je, dat je niet helemaal trouw bent aan wie je diep van binnen, werkelijk bent…

Dan is de kans groot, dat je hoofd, hart en buik het niet helemaal met elkaar eens zijn of dat ze niet evenwichtig met elkaar verbonden zijn. Dan is mBraining geschikt voor jou!

Wat is mBraining?

mBraining is het toepassen van mBIT (multiple Brain Integration Techniques).
Het is een verbluffend simpele maar zeer effectieve nieuwe methodiek om in contact te komen met je eigen intuïtie en wijsheid om je doelen te bereiken en een bewuster, zinvoller, gelukkiger en actiever leven te creëren.

Waarom mBraining?

Uit neurowetenschappelijke onderzoeken blijkt, dat we niet één, maar minstens 3 breinen hebben. Namelijk in ons hoofd, ons hart en onze buik. Twee Australisische NLP-trainers/coaches en onderzoekers, Marvin Oka en Grant Soosalu,  hebben onderzocht wat dit betekent voor ons gedrag. Zij hebben meer dan 2000 wetenschappelijke artikelen bestudeerd en ontdekten dat de verschillende breinen ieder een andere vorm van intelligentie hebben. Dat ze gebruik maken van verschillende talen, verschillende doelen hebben en verschillende criteria.

Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen, dat als bijvoorbeeld je hoofd het belangrijk vindt dat je afvalt, maar je buik is bang dat het niet veilig is en je hart mag bijvoorbeeld helemaal niet meepraten…. Dan loopt het proces vast en kom je niet tot resultaten.

Als mBit coach weet ik welke functies ze hebben, welke taal ze spreken. Ik kan je helpen om te achterhalen wat ze belangrijk vinden èn ze op één lijn te brengen. Dat helpt jou enorm om je doel te bereiken!