EFT

Wat is EFT?

EFT staat voor Emotinal Freedom Technique. Het woord zegt het al, het bevrijden, vrij maken van geblokkeerde emoties. Het is een ideale tool om te dealen met emoties die buiten proportie zijn.

Hoe EFT werkt

EFT werk als volgt: door te focussen op een negatieve ervaring, activeer je de emotie weer in je systeem. Vervolgens ga je kloppen op bepaalde punten van meridianen, die overeen komen met acupunctuurpunten. Daardoor laat je de geblokkeerde energie weer doorstromen. Je kunt het vergelijken met een beverdam. Bij elke sessie haal je weer takjes weg, waardoor de energie meer en meer kan doorstromen.

Hoe EFT jou kan helpen

Als EFT Master Practitioner kan ik jou helpen om dit toe te passen voor jezelf.

Zowel in Praktijk de Wissel in Pijnacker als tijdens de online coaching en het Bewust Slank in 12 Stappen programma kunnen EFT aan bod komen, als dit voor jou een zinvolle methode lijkt. Je kunt EFT op verschillende manieren toepassen. Dit kan ik je natuurlijk heel goed uitleggen.

Op de foto's hieronder zie je mij kloppen op voorbeelden van die  plekken op je lichaam die je kunt 'tappen', plekken waar die meridianen zitten.