Over mij

Healthy Weight OnlineMijn naam is Ina van de Hoef.

Ik help vrouwen zoals jij om een tevredener, gelukkiger en energieker versie van jezelf te worden. Ik leer je om liefdevol te luisteren naar je lichaam en de oplossing in jezelf te vinden, waardoor je lichaam de overtollige kilo’s voor altijd kan loslaten.

Door mijn achtergrond als somatisch en psychosomatisch oefentherapeut heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt om mensen weer in contact te brengen met hun lichaams- en gevoelssignalen. Het lichaam is de spreekbuis van je onbewuste. Ik ben er van overtuigd, dat alle systemen in je lichaam altijd bezig zijn met het handhaven of hervinden van stabiliteit en balans. En dat overgewicht dus een signaal is, dat je lichaam uit balans is. Anders gezegd: dat er stress in je systeem zit. Het gaat mij aan m’n hart als ik zie dat heel veel andere methodes om af te vallen juist nog méér stress in je systeem brengen! Ik heb zelf jarenlang last gehad van emotie-eten en een laag zelfbeeld. Dat heb ik in mezelf opgelost. Daarom heb ik ervoor gekozen om vrouwen zoals jij te leren om naar je lichaam te luisteren en het te geven wat het nodig heeft om een blijvend gezond gewicht te bereiken.

Ik ben geregistreerd psychosomatisch oefentherapeut, Gabriel Methode coach, NLP Health coach en mBit coach bij Praktijk de Wissel.

Ik werk met o.a. NLP health coaching, EFT, visualisaties, therapeutisch lichaamswerk, mindfulness,  mBraining en hartcoherentie. Kortweg: gesprekken en oefeningen. Zowel in de praktijk als online.

Filosofie

Het Healthy Weight aanbod is gebaseerd op onze holistische filosofie:  wij zien lichaam en geest als een eenheid. Wij gaan uit van een wisselwerking tussen denken, voelen en gedrag. Daarom bieden wij een combinatie van coaching gesprekken, lichaamsgerichte oefeningen en dieetadviezen. De mentale, emotionele en fysieke processen vullen elkaar aan en versterken elkaar.

Ik help je om de mentaal-emotionele oorzaken van je gewichtsprobleem te achterhalen en op te lossen met behulp van gesprekken en oefeningen.

Ik werk samen met orthomoleculair therapeuten en natuurdietisten. Zij helpen je om de fysieke oorzaken te achterhalen en op te lossen.  De voedingsadviezen zijn op orthomoleculaire basis en gericht op wat je het beste kunt toevoegen aan je voeding om het overtollig vet los te kunnen laten.

Eén reactie

  1. Pingback: BIANCA: KILO'S EN CENTIMETERS - Healthy Weight Online

Reacties zijn gesloten.