BIANCA: KILO’S EN CENTIMETERS

In het BewustSlankDagboek vertelt deelneemster Bianca over haar ervaringen in het “Bewust Slank in 12 Stappen” programma. Lees en leef met haar mee!
Deze week lijkt ze alleen maar aangekomen te zijn, hoe kan DAT nou weer? 

 

Afslank experts

Wij; jij en ik, zijn experts in afvallen. Toch? We weten veel. Vertel ons niks meer over koolhydraten, eiwitten, calorieën, diëten en sportregimes. We verslinden afslankboeken, tv-programma’s als Obese en posten ons suf op fora als Viva en Vetvrij.com. Dat het niet gelukt is ligt niet aan ons hè, het ligt aan die diëten. Dat weet jij, dat weet ik. 😉

Huh?! Ik kom aan!

We weten ook dat de weegschaal ons bedriegt. Hij weegt ons niet, maar het water en de lucht die niet bij ons lichaam horen maar er toevallig even huis houden. Daarom zijn we steeds zwaarder dan we denken, hopen. Net als jij ga ik eerst naar de WC en kleed ik me helemaal uit voordat ik op de weegschaal ga staan. Om dan teleurgesteld weer mijn broek aan te trekken. Maar er is iets geks aan de hand. Die weegschaal geeft steeds hetzelfde of zelfs een hoger getal aan. Maar mijn riem (ja echt, ik heb een riem om!) kan wel steeds een gaatje verder. Hoe kan dat nou weer?

Slaap-eet ik ofzo?

En hoe kan het dat ik niet meer wist dat spieren zwaarder wegen dan vet! Dat wist ik toch? Dat weet ik al heel lang! Maar toen ik op de weegschaal stond was ik het spontaan vergeten. Ik vond mezelf een loser. Ik was weer aangekomen. Waarvan? Ik wist het niet. Maar het moest wel wat zijn. Ik heb vast stiekem in mijn slaap iets gegeten. Toch?

Stress!

Ik was helemaal in de stress.

Echt, stress.

Je weet wel, stress.

En daar was Ina! Ina. Lieve Ina, die me vertelde dat ik al weer een tijdje met de hond aan het wandelen ben. Dat ik vast spieren aan het kweken ben. Ongemerkt. Hé? O ja. Dat zal het wel zijn dus. 😉

 

Foto Bianca blog

Liefs,

Bianca

 

 

 

Ben je benieuwd met welke tools Bianca werkt? Wil je gratis een voorproefje met 10 tools ontvangen die je bewustzijn voeden en je lichaam afslanken?

ebook-levenzonderlijnen
Download dan nu het e-book “Leven zonder Lijnen” met 10 praktische en concrete tools en ontvang 1x per maand meer tips en mijn nieuwe blogs ! Op je gezondheid!

Wil je op de hoogte gehouden worden als er nieuwe blogs van Bianca in haar BewustSlankDagboek worden gepubliceerd?
Schrijf je dan hieronder in

Ja, breng me als eerste op de hoogte van een nieuw blog van Bianca!
 
Voornaam
E-mailadres *

Geplaatst in Bewust Slank Dagboek, Featured.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *