BIANCA: EEN JAAR LATER

De laatste bladzijde uit een jaar BewustSlankDagboek… Bianca kijkt terug én door: wat ze heeft doorgemaakt, wat ze heeft geleerd en hoe ze de tools gebruikt om zichzelf steviger in het zadel te zetten.

Deelneemster Bianca schrijft regelmatig een blog over haar ervaringen en ondervindingen tijdens het Healthy Weight “Bewust Slank in 12 Stappen” Programma. Kijk mee over haar schouder en beleef haar tegenslagen, het dagelijks leven én haar feestmomenten tijdens de stappen die zij neemt met hulp en afslank coaching van Ina van de Hoef en haar team, op weg naar blijvend gezond gewicht!

Bridget’s Jones Diary

Dit blog voelt als de laatste bladzijde van een Bridget Jones film ;-).
Er is een jaar voorbij. Wat is de stand van zaken?

Eind november 2016

  • Aantal blijvende kilo’s afgevallen: 10 (dat is eigenlijk 20 kg winst! )
  • Aantal suikervrije weken: 10 (met hier een daar een slippertje)
  • Mentale status: zonnig, helder
  • Algemene staat van zijn: happy

Samen blijven we de patronen doorbreken

Mijn tijd met Ina zit er nog niet op, we gaan samen nog even door, maar de blogs komen nu wel ten einde. Ik hoop dat jij een kijkje hebt kunnen nemen in het proces dat je bij Ina kunt doorlopen. Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb om met Ina dit pad te bewandelen. Je hebt me vaak horen zeggen dat ik het alleen echt niet had gekund. En dat geloof ik nog steeds. Het is lastig als je in bepaalde patronen zit en voorál om ze:

  • A. te herkennen
  • B. te doorbreken.

Ik kan mezelf nu beschermen en de juiste keuzes maken door te accepteren

Daar had ik echt iemand voor nodig. Iemand die me een spiegel voor hield. Die me de juiste tools leerde. Die me ook weleens vertelde dat het oke is dat ik me zo voelde, zo gedroeg of zo in het leven stond. Zij liet me zien dat dat mijn manier van omgaan met de situatie was. Dat ik mezelf dat als kind al heb aangeleerd. Ina leerde me om dat meisje in mij te accepteren. Om te accepteren dat dat meisje zo handelde uit zelfbescherming en uit hulpeloosheid. Dat ik te jong was om anders te handelen en dat mijn ouders ook niet de tools hadden om mij te helpen.

Ze leerde me ook om dat meisje van toen, nu te beschermen, waardoor huidige keuzes makkelijker of moeitelozer te maken zijn, met minder impact op mijn ‘ik’, zodat ik niet de behoefte heb om mezelf te beschermen met eten.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Het afvallen gaat nu pas beginnen. Dat wist ik van tevoren, en dat is oké. Ik ben benieuwd hoe ik er over een jaar uitzie. 😉 En ik ben heel benieuwd hoe jij er over een jaar uitziet.

Doe het ook!

Doe jezelf een plezier een geef jezelf een traject met Ina cadeau. Je bent het meer dan waard!

Bianca Ovaal

Liefs,

Bianca

PS uiteraard wil ik je heel erg bedanken voor alle steun en support die ik het afgelopen jaar van jou ontvangen heb. Alle mailtjes, de berichtjes op de Facebookpagina van Healthy Weight en de reacties onderaan het blog, superlief! Laat je me weten hoe het jou vergaat?

 

Ben je ook geïnteresseerd in het Bewust Slank in 12 Stappen programma?

Meld je dan aan voor de gratis online workshop “Groei jezelf Slank”. Daarin krijg je waardevolle tools om je lichaam beter te voeden, de kracht van je gedachtes te gebruiken om je doel te bereiken en beter met stress om te gaan. En je krijgt meer informatie over de vernieuwde versie van het Bewust Slank programma.
Schrijf je nu in, dan ontvang je de eerstvolgende datum  binnenkort in je mailbox!
Groei jezelf Slank 280x245

Ja, ik wil als eerste op de hoogte gebracht worden over volgende webinars van Healthy Weight Online!
 
Voornaam*
E-mailadres*
Telefoon*
Je ontvangt een email als het volgende webinar gepland staat!
 
dit veld niet invullen s.v.p.

En wil je ook meteen aan de slag?

Doe je al jaren iets om af te vallen en voel je je gefrustreerd omdat het nog steeds niet is gelukt?
Zit je niet lekker in je vel en kun je wel wat meer energie en weerstand gebruiken?
Zou je willen dat er ook een ándere oplossing is dan streng diëten en elke dag naar de sportschool?
Vraag dan nú de gratis videosessie Gelukkig zonder Dieet aan:

Gelukkig zonder Dieet header 851x475

Ja, ik meld me aan
 
Voornaam*
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.
 

 

 

Geplaatst in Bewust Slank Dagboek, Blog, Featured.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *