Nu: met extra bonusles!

Gaan deze gedachtes ook wel eens door jouw hoofd?

 • Ik heb al zo lang overgewicht…ik denk dat ik het zal moeten accepteren, maar dat wil en kan ik niet!
 • Het lukt me wel om af te vallen, maar ik hou het niet vol… en dan vind ik mezelf zo’n slappeling!
 • Ik wordt gek van al die gedachtes in m’n hoofd over eten en dik zijn... ik wil rust in mijn hoofd!
 • Ik zie er niet uit, ik voel me zo ongelukkig in een kleedhokje... wat zou het fijn zijn om weer lekker te shoppen en leuke kleren aan te kunnen!
 • Ik zie op tegen dat feestje, want ik durf niet te dansen. Ik voel me zo lomp en denk dan dat iedereen naar me kijkt... maar ik wil kunnen genieten!

Als je deze gedachtes herkent, heb ik iets waardevols voor jou!

Speciaal voor jou heb ik een online training gemaakt:

Afvallen met je hart

Waarin ik je leer om de positieve energie van je hart in te zetten om een emotioneel stabieler, flexibeler en gelukkiger mens te worden.


En dan gaat afvallen vanzelf!

Waarom zou je meedoen? Wat levert het je op?

Je valt moeiteloos af....... doordat je:

 • Emotioneel in balans bent
 • Goed met stress om kunt gaan
 • Vrede hebt met je lichaam en jezelf
 • Rust en ruimte in je hoofd ervaart
 • Een diepe verbondenheid voelt met je omgeving
 • Mildheid, dankbaarheid, geluk en liefde ervaart in je leven

En wil je dat?

Wat leer je in de cursus?

 • Hoe je je lichaam kunt helpen om overtollig vet los te laten
 • Hoe je jezelf kunt “resetten” en tot rust kunt brengen
 • Hoe je beter kunt omgaan met stress
 • Hoe je jezelf in een positieve emotionele toestand kunt brengen
 • Hoe je nieuw gedrag tot gewoonte maakt

Hoe leer je dat?

Je kunt de training doen wanneer en waar je maar wilt. Er zijn 6 lessen. En een waardevolle BONUS-les. Elke week komt er een nieuwe les voor jou beschikbaar. De lessen bestaan uit video’s, mp3’s, werkboeken, oefeningen en tips hoe je het geleerde kunt toepassen in je dagelijks leven. Er is een forum waar je vragen kunt stellen. Het materiaal blijft 2 jaar tot je beschikking.

Mijn naam is Ina van de Hoef en ik help je om af te slanken door de oplossing in zichzelf te vinden in plaats van in een dieet. Ik heb al 35 jaar een succesvolle praktijk in oefentherapie en coaching en heb al meer dan 12.000 mensen geholpen om te luisteren naar hun lichaam en iets aan zichzelf te veranderen om hun probleem op te lossen. Je lichaam is de spreekbuis van je onbewuste. Ik ben er van overtuigd, dat alle systemen in je lichaam altijd bezig zijn met het handhaven of hervinden van stabiliteit en balans. En dat overgewicht dus een signaal is, dat je lichaam uit balans is. Anders gezegd: dat er stress in je systeem zit. Het gaat mij aan m’n hart als ik zie dat heel veel andere methodes om af te vallen juist nog méér stress in je systeem brengen! Daarom heb ik ervoor gekozen om vrouwen zoals jij te leren om naar je lichaam te luisteren en het te geven wat het nodig heeft om een blijvend gezond gewicht te bereiken.

Stel je eens voor…

 • Er is rust en ruimte in je hoofd
 • Je geniet van je eten
 • Je hebt plezier in je dag
 • Je bent milder naar jezelf en je omgeving
 • Tegenslag kan je beter verwerken
 • Je voelt je vaker opgewekt en tevreden
 • Je gaat op de weegschaal staan en ziet dat je ongemerkt weer bent afgevallen.

Wat voor impact zou dat hebben op jouw leven?

En wil je dat?

Dit programma is anders dan wat je ooit eerder hebt gedaan.

Dus pak je kans en meld je nu aan!

Veelgestelde vragen

 • q-iconHoeveel tijd kosten de lessen?

  De video’s duren tussen de 3 en 15 minuten. Het is handig als je zorgt dat je even niet gestoord kunt worden, zodat je er met je volle aandacht bij kunt zijn, de oefeningen meteen mee kunt doen en je plan kunt maken voor de komende week. In totaal kost dat 1x per week ongeveer een half uur.

 • q-iconHoeveel tijd nemen de oefeningen in beslag?

  Voor de oefeningen kun je het beste 1-3 momenten per dag inplannen. De duur van de oefeningen varieert van 3 tot 15 minuten.

  Je zult merken dat je, als je bewuster leeft en meer in het nu bent vanzelf efficiënter met je tijd omgaat.

 • q-iconWanneer zijn die lessen?

  Binnen een uur na aanmelding krijg je de inloggegevens waarmee je toegang krijgt tot de lesomgeving kun je beginnen Daar staat les 1 voor je klaar. Vervolgens krijg je elke week een nieuwe les.

 • q-iconKan ik vragen stellen?

  Ja. Er is een forum waar je vragen kunt stellen. Voor meer persoonlijke vragen kun je een email sturen naar mail@healthyweightonline.nl Ik neem dan contact met je op.