Wil je ook weer genieten van eten, zonder de stress van diëten? En toch op je streefgewicht komen en blijven?

Is je antwoord “Ja”, dan zal ik je leren…hoe je, met een gericht en persoonlijk online programma op maat, je leefstijl op een hoger plan brengt. En hoe je je ‘dieet stress’ voorgoed achter je kan laten…

Ervaar stap voor stap hoe je je plezier in eten weer terugkrijgt. Hoe je weer met zelfvertrouwen in je leven staat en hoe je de 12 stappen van dit programma inzet op de manier die bij jou past. En vooral…zie eindelijk je gewicht afnemen.

Ben jij inmiddels al meerdere diëten verder, maar steeds weer een frustratie rijker? En heb je het ook gemerkt: er klopt iets niet met diëten en afvallen. Want welke je ook probeert, en hoe goed de eerste ponden er ook afgaan, er komt een kantelpunt.

Je zelfvertrouwen wordt op de proef gesteld. Je gaat verder, maar op pure wilskracht. Dat werkt. Maar zodra je verslapt, gaat het weer de andere kant op. Je bent een frustratie rijker want je hebt het (weer) niet gekund.

Denk je ook dat diëten niet werken?

En dan moet je concluderen: deze diëten brengen niet wat je zoekt. Een goed figuur, moeiteloos je streefgewicht handhaven. En daarnaast ook blijven genieten van het leven. Daar valt lekker eten ook onder, zeg nou zelf.

Of je denkt misschien dat je niet genoeg moeite doet en niet sterk genoeg bent. Het idee dat je zo’n dieet je hele leven lang vol moet houden, of anders genadeloos gestraft wordt met kilo’s erbij. Het lijkt je een onmogelijke opgave!

Maar anderen kunnen het ook. Wat is het dan wat zij doen, wat jij niet doet? Behalve dan een dieet, natuurlijk. Misschien is er toch meer nodig, en zit het hem juist niet in wilskracht, of het gebrek daaraan.

Er is een betere manier!

Inderdaad, er is een betere manier om op je streefgewicht te komen. En er ook moeiteloos te blijven.

Maar het is geen hype of nieuw dieet.

Al een aantal jaren weten we dat er meer meespeelt bij het wel of niet vasthouden van gewicht. Zo hebben wetenschappers al vaak overtuigend aangetoond dat stressfactoren grote invloed hebben op je metabolisme. En dat de juiste steun en coaching allesbepalend kan zijn in jouw geslaagde tocht naar een lichaam dat past bij wie je werkelijk bent.

En voor een leven waarin je vol zelfvertrouwen moeiteloos je doelen bereikt. Op elk gebied, dus niet alleen fysiek.

Word de allermooiste versie van jezelf!

Want hoe zou het zijn, om weer met zelfvertrouwen in het leven te staan en niet meer zo bezig te zijn met gewicht en afvallen?

Vol energie te zijn en alles te doen wat je altijd wilde doen. Je te richten op je zelfontwikkeling en je allerbeste zelf worden.

Weet je, alle diëten die je hebt geprobeerd, hebben allemaal een kern van waarheid in zich. Maar diëten zijn een lapmiddel. Er speelt veel meer. Van je wilskracht zul je het verliezen. En hoe raak je de stress kwijt en het gebrek aan energie, die jou telkens van definitief succes afhouden?

Daar kun je alle hulp en coaching die er is, goed bij gebruiken.

Waarom ik dit programma heb gemaakt

Is dit voor jou?

Dit programma op maat is volledig online te volgen en is gericht op vrouwen zoals jij, die al langere tijd worstelen met hun gewicht, zonder blijvend succes.

Dit programma is géén dieet, je gaat samen met mij aan de slag met jezelf. Ik leer je om liefdevol naar je lichaam te luisteren en de oplossing in jezelf te vinden.

Dit programma is niet voor iedereen bedoeld. Als je op zoek bent naar een methode om zo snel mogelijk kilo’s kwijt te raken, op basis van een crashdieet en wilskracht, dan is dit programma nu niet geschikt voor jou.

Maar als jij al een tijdje het verlangen hebt om niet alleen je lijn, maar ook je leven en vooral je levensplezier terug te krijgen, maar nog niet weet hoe je het moet aanpakken …

Als je het zoveelste dieet spuugzat bent…

Als je weer voluit wilt leven, en je allermooiste zelf wilt worden, van buiten en van binnen…

Als je wilt weten hoe je moeiteloos op je ideale gewicht komt en blijft…

Als je een manier zoekt om je stress en gebrek aan energie op te lossen en op zoek bent naar meer zelfvertrouwen met betrekking tot jouw lijf …

Dan is “Bewust Slank in 12 stappen ” precies voor jou bedoeld.

"Ik ben mezelf zo dankbaar dat ik Ina om hulp heb gevraagd..."

Wat ga je krijgen?

Om je een keuze te geven uit verschillende mogelijkheden, kan ik jou het perfecte programma in 3 verschillende versies aanbieden. Elk pakket is op zichzelf een deur naar succes, waarmee jij je doelen kunt bereiken. Met zijn eigen voor- en nadelen.

Maar wil je echt 100% slagen in je verlangen naar een ideaal gewicht en zonder zorgen en met hernieuwd zelfvertrouwen in het leven staan? Wil je maximaal gebruik maken van de waardevolle coaching en ondersteuning die ik te bieden heb, waarmee je zo gemotiveerd raakt en blijft, dat succes niet uit kan blijven?

Dan raad ik je dringend aan om te gaan voor het Bewust Slank VIP pakket te gaan en jezelf dit te gunnen. Maak optimaal gebruik van de coachingsessies met als resultaat diepgaande en waardevolle veranderingen in jezelf. Laat jezelf empoweren en doe je voordeel met de informatie en tips die ik met je uitwissel. Weet je gesteund en gemotiveerd om door te gaan, ook als het eens moeilijk is. Want dit is de laatste sleutel tot het realiseren van jouw ultieme doel. En dat bereiken is de maandelijkse investering meer dan waard.

Dit zijn de programma’s:

Bewust Slank Basis

Wat je krijgt:

 • Een uitgebreide online intake
 • Het speciaal voor jou geselecteerde online trainingsprogramma van een jaar staat voor je klaar
 • Je mag deelnemen aan het forum en informatie en ervaringen uitwisselen met andere cursisten
 • Je mag gratis deelnemen aan alle webinars

Bewust Slank op Maat

Wat je krijgt:

Persoonlijke begeleiding

 • Een uitgebreide online intake
 • Wekelijkse zelfevaluaties
 • De lessen in persoonlijke volgorde aan de hand van de evaluaties
 • Persoonlijke feedback op jouw evaluaties
 • Elke 3 maanden een voortgangs- en evaluatiegesprek
 • 1-op-1 chat met mij
 • Waardevolle bonussen
 • Je mag deelnemen aan het forum en informatie en ervaringen uitwisselen met andere cursisten
 • Je mag gratis deelnemen aan alle webinars

LET OP: coaching kun je apart boeken
Dit wordt deels vergoed door de aanvullende zorgverzekering

Bewust Slank VIP

Wat je krijgt:

Persoonlijke begeleiding

 • Een uitgebreide online intake
 • Wekelijkse zelfevaluaties
 • De lessen in persoonlijke volgorde aan de hand van de evaluaties
 • Persoonlijke feedback op jouw evaluaties
 • Elke 3 maanden een voortgangs- en evaluatiegesprek
 • 1-op-1 chat met mij
 • Waardevolle bonussen
 • Je mag deelnemen aan het forum en informatie en ervaringen uitwisselen met andere cursisten
 • Je mag gratis deelnemen aan alle webinars

Plus

 • 12 Coachingssessies
 • Waardevolle VIP-bonussen
 • Gratis toegang tot het Bewust Slank Event

Dit is inclusief VIP coaching.
Deze coaching wordt deels vergoed door de zorgverzekering.

Keuzehulp

Wil je weten of Bewust Slank in 12 Stappen de oplossing is voor jou?

Neem gerust contact met mij op!

Wat levert dit jou op?

Je wordt een tevredener, gelukkiger en energiekere versie van jezelf. Je zult meer en meer de grootsheid, kracht, liefde en veiligheid in jezelf ervaren. Als je veilig bent in jezelf, kan je lichaam de overtollige kilo’s loslaten en bereik je als vanzelf een gezond gewicht. Welk programma voor jou het beste werkt, dat kun je zelf het beste beoordelen. Weet dat de kans op het bereiken van deze doelen steeds groter zal zijn naarmate jij jezelf meer ondersteuning en coaching zal gunnen. Elke versie van het programma is uniek en heeft zichzelf bewezen. Maar is het niet een fijn gevoel als je je gesteund weet met regelmatige motiverende en verdiepende coaching gesprekken? Daarover zijn de meeste cliënten het helemaal eens:

Wat zeggen anderen over dit programma?

Jennie, 54 jaar:

“Nadat ik mij had ingeschreven, is mijn doel geworden energieker èn slanker te worden. Dit is iets wat ik lang niet meer als doel wilde hebben, eigenlijk was ik klaar met afvallen en probeerde ik tevreden te zijn met wie en wat ik was.

Ik voel me weer goed en heb er vertrouwen in dat ik mijn doel, een energieker slanker lichaam ga bereiken, door het programma, door de coaching van Ina.”

Mildred, 48 jaar:

"Een prachtig en waardevol cadeau aan jezelf, waar je een leven lang van kunt genieten. Ik ben al een betere versie van mijzelf geworden, van binnen en buiten! En ik ben nog niet eens op de helft van het programma!”

“Wat mij ook aanspreekt aan het programma is dat het een totaalpakket is, we passen niet alleen het voedingspatroon aan, maar kijken naar waarom je (vr)eet en leren wat je kunt doen om de emoties de baas te worden en hoe om te gaan met stress.”

Janneke, 56 jaar:

“Ik heb de sessies bij Ina als heel ontspannen ervaren, het was leerzaam, maar belangrijker is, dat ik me helemaal op mijn gemak voelde. Het was fijn om te merken dat wat je zegt, denkt of voelt herkend wordt en te weten dat het niet gek is wat je denkt en voelt, dat je niet de enige bent die zo denkt voelt of doet.”

“De grootste verandering is voor mij dat ik meer rust over het thema heb gekregen, dat ik meer ontspannen met eten, gewicht en mezelf kan omgaan. Geen paniek meer bij bv. feestdagen, verjaardagen of op vakantie gaan, dat heb ik nu niet meer, ik kan nu genieten van eten.
En ik ben 26 kg afgevallen. Ik vergeet soms gewoon hoe het was.”

De voordelen van het Bewust Slank programma

Je krijgt een totaal-aanpak op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Dat betekent dat je niet meer bij allerlei loketjes hoeft aan te kloppen, maar dat alles wat een rol zouden kunnen spelen om je doel te bereiken in één programma gebundeld is. Dat geeft rust in je hoofd en daar begint de stressvermindering al!

Bewust Slank in 12 Stappen is maatwerk. Aan de hand van jouw ervaringen en feedback wijs ik jou je eigen route naar je doel. Je werkt van moment tot moment aan wat voor jou belangrijk is.

Je kunt de lessen op je eigen manier en in je eigen tempo volgen. Je neemt minimaal een jaar de tijd om de veranderingen in jezelf op een natuurlijke wijze tot stand te brengen.

Het is een online programma. Je kunt de lessen doen waar en wanneer je maar wilt. Jouw privacy is gegarandeerd door een besloten online omgeving.

Het Bewust Slank programma biedt je de unieke combinatie van persoonlijke begeleiding en steun van een groep lotgenoten. Er is een besloten forum voor contact met andere vrouwen zoals jij, die je begrijpen, kunnen motiveren en stimuleren. Je staat er dus niet alleen voor.

Geen reistijd, geen verstoringen en optimale bereikbaarheid voor vragen en ondersteuning.

Wat ga je leren?

Bewust Slank in 12 stappen is jouw unieke route naar een gezonde mindset en een gezond lichaam. Dit zijn de 12 stappen:

 • Stap 1: Je geeft je lichaam voldoende voedingsstoffen
 • Stap 2: Je hebt de regie over je eetgedrag. Jij bepaalt!
 • Stap 3: Je beweegt met plezier. We gaan bewegen weer leuk maken. Geen straf.
 • Stap 4: Je hebt voldoende energie. Je leert hoe jij weer kunt bruisen van de energie.
 • Stap 5: Liefdevol luisteren naar je lichaam. Als jij de signalen van je lichaam begrijpt, kun je de juiste keuzes maken, zodat je je doel haalt.
 • Stap 6: Je zet je verbeeldingskracht in om je doel te bereiken. Waarom jezelf dan niet 'slank' denken? Echt, het kan! En ik laat het je zien.
 • Stap 7: Je leert positief te zijn over situaties in je leven, jezelf en over de keuzes die je maakt.
 • Stap 8: Je ervaart meer rust en ontspanning.
 • Stap 9: Je hebt meer regie over je emoties. Je weet wat je moet doen als je emotioneel bent, zonder naar eten te grijpen.
 • Stap 10: Je hebt oud zeer losgelaten
 • Stap 11: Je kunt goed omgaan met grenzen tussen jezelf en een ander.
 • Stap 12: Je ervaart meer vervulling in je leven

Keuzehulp

Zet vandaag jouw eerste stap!

Ga jij ook voor echte verandering, van binnenuit? Neem afscheid van diëten en erken dat je het spuugzat bent. Start met een nieuwe levenswijze, waarin ik je stap voor stap laat zien hoe je je levensvreugde en energie weer terug krijgt. Met als bonus een lijf dat langzamerhand weer gaat passen bij wie je wilt zijn: je allerbeste en allermooiste zelf.

Wil je weten of Bewust Slank in 12 Stappen de oplossing is voor jou?

Neem gerust contact met mij op!

Over de kosten:

Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat je een diepgaande transformatie niet eventjes doet. Coaching is de cruciale succesfactor om te bereiken wat je wilt. Die persoonlijke coaching kun je helemaal naar eigen behoefte en mogelijkheden afnemen. De kosten daarvan komen in aanmerking voor vergoeding uit de aanvullende verzekering.
In een persoonlijk gesprek gaan we samen op zoek naar jouw beste oplossing!

 

Veelgestelde Vragen

Welke mogelijkheden zijn er voor persoonlijke begeleiding? +

Dat is afhankelijk van het door jou gekozen pakket. In Bewust Slank op Maat en Bewust Slank VIP neem ik elke 3 maanden contact met je op voor een evaluatiegesprek. Daarin bespreken we hoe de afgelopen periode is gegaan, wat je al bereikt hebt, waar je nog tegenaan loopt en wat de belangrijkste focus is voor de komende 3 maanden. Op die manier krijg je een optimale ondersteuning, feedback en afstemming op jouw situatie en behoeftes.

In het programma Bewust Slank VIP zijn er 12 coaching afspraken inbegrepen en kun je desgewenst extra coaching afspreken.
In Bewust Slank op Maat kun je  naar behoefte losse coaching afspreken.
In deze coaching gaan we uitgebreider in op de achterliggende oorzaken en kan er diepgaande transformatie plaatsvinden.

In het programma Bewust Slank Basis zitten geen evaluatie gesprekken en geen coaching afspraken. Wel kun je altijd, als je daar behoefte aan hebt contact met mij opnemen en kunnen we samen bespreken welke vorm van begeleiding voor jou de meest geschikte optie is.

Hoe lang duurt het voordat ik ga afvallen? +

Dat is helemaal afhankelijk van de achterliggende oorzaken waarom jouw lichaam in de overlevingsmodus staat èn van jouw motivatie en commitment om je verantwoordelijkheid te nemen met betrekking tot je eigen proces.

Wij zullen je met alle toewijding, kennis en ervaring die we in ons hebben ondersteunen, maar we kunnen het niet vóór je doen. Zie dit als een groeiproces. Een kans om een tevredener, gezonder, gelukkiger, energiekere versie van jezelf te worden. Met een slanker lichaam.

Het is een verandering van binnen uit. Dat is binnen je controle, daar kun je zelf aan werken. Wanneer je lichaam dan veilig genoeg zal zijn om de overtollige kilo’s los te laten, kun je niet zelf regelen.

 

Waarom moet ik minimaal een jaar aan het programma deelnemen? +

Daar zijn 3 redenen voor.

1.     Je lichaam heeft tijd nodig. Je hebt er wellicht jaren over gedaan om overgewicht op te bouwen. Dan kan je lichaam dat niet in korte tijd kwijt raken. In ieder geval niet op een natuurlijke manier. Je lichaam heeft tijd nodig om uit de overlevingsmodus te komen èn tijd nodig om een nieuwe balans te vinden met een gezond gewicht. Daar kun je rustig een jaar voor uit trekken.

2.     Snel willen afvallen, hoe begrijpelijk ook, geeft stress in je systeem, waardoor het juist niet lukt om af te vallen. Als je jezelf minimaal een jaar de tijd gunt geeft dat rust en ruimte en dat is ondersteunend voor het afvallen.

3.     De ervaring heeft geleerd, dat vrouwen, die al vaker teleurgesteld zijn in diëten of andere programma’s, de neiging hebben om de handdoek in de ring te gooien, als het tegen zit of als ze stagneren. Dan ontstaat het gevoel van “zie je wel, dit helpt ook al niet” of “zie je wel, dit werkt bij mij ook al niet” of “dit kan ik ook al niet”….. terwijl je juist op dat moment moet doorgaan en de hindernissen die je op dat moment tegen komt oplossen. In het programma kun je alle hulp krijgen om meer vertrouwen ontwikkelen in jezelf en je lichaam.

Heb ik speciale software nodig on het programma te volgen? +

Nee, de lessen staan in een besloten omgeving, waar je met een gebruikersnaam en wachtwoord toegang toe krijgt. Voor de webinars krijg je een link toegestuurd.

Hoe vinden de online gesprekken plaats? +

De afspraken kun je inplannen in een online agenda. Ruim voor het gesprek krijg je een toegangslink.

Krijg ik de kosten van het Bewust Slank programma vergoed? +

Het programma met de online inventarisaties, de lessen, evaluaties, webinars, het forum, de chat en bonussen is een abonnement voor minimaal een jaar. Deze kosten worden niet door de ziektekosten verzekeraar vergoed.

De coaching afspraken met Ina kunnen (deels) worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Als psychosomatisch oefentherapeut komen mijn zittingen voor vergoeding uit de Paramedische module in aanmerking. NLP Health coaching  komt als natuurgeneeskundig consult in aanmerking voor vergoeding uit de Alternatieve module.

Raadpleeg je polis of neem contact op met de verzekeraar.

Hoe worden vorderingen bijgehouden? +

Bij het programma Bewust Slank op Maat en VIP vul je elke week een zelfevaluatie in. Na elke les vul je een lesevaluatie in. Beide evaluaties kan ik gebruiken om de lesvolgorde te bepalen. De evaluatie-gesprekken hebben tot doel om aan de hand van jouw ervaringen, vragen en eventuele problemen de begeleiding nog beter af te stemmen.

Krijg ik altijd 2 lessen per maand? +

De ervaring heeft geleerd, dat meestal wel 2 weken nodig zijn om je de inhoud van de les eigen te maken, om gewend te raken aan een nieuwe gewoonte of een nieuw inzicht in je systeem te laten zakken.  Je krijgt een nieuwe les als jij eraan toe ben. Na elke les vul je een evaluatie in. Daarna komt de volgende les beschikbaar. Als je er langer over doet voordat je toe bent aan de volgende les is dat geen enkel probleem, de les blijft voor je op de plank liggen en komt beschikbaar zodra jij de evaluatie hebt ingevuld. In het Bewust Slank op Maat en VIP programma kun je via de chat aan mij laten weten als je eerder dan na 2 weken een nieuwe les wilt.

Hoe gaat het programma verder na een jaar? +

Je kunt zo lang als je wilt en nodig hebt deelnemen aan het programma. In principe verandert er niets aan lessen en andere begeleiding.

Een maand voordat het jaar om is, word je gevraagd of je het programma wilt voortzetten. Vanaf dat moment kun je het programma ook beëindigen met een opzegtermijn van 1 maand.

Hoeveel tijd moet ik aan het programma besteden? +

De videolessen zelf duren hooguit 15 min. Vaak zitten er mp3’s bij met oefeningen/meditaties/visualisaties die je naar behoefte kunt gebruiken. Het gaat in dit programma niet zozeer om tijd vrijmaken als wel om aandacht en ruimte in je hoofd vrijmaken om je steeds meer bewust te zijn van je gedrag, gedachtes en gevoelens en de gewenste veranderingen daarin. Als je echt open staat om te veranderen, is tijd meestal geen echte belemmering.

Zitten er ook recepten bij het programma? +

Bewust Slank is geen dieet. Daarom maken recepten in principe geen deel uit van het programma. Het is raadzaam om samen met een (orthomoleculair) diëtist na te gaan wat voor jouw lichaam belangrijke voedingsstoffen en goede recepten zijn.

Hoe lang blijven de lessen beschikbaar? +

Als je stopt met het programma kun je lid worden van de Healthy Weight Inner Circle. Een speciale community van vrouwen die net als jij het programma hebben gevolgd. Je houdt met dit lidmaatschap toegang tot de lesomgeving met daarin de lessen, je houdt toegang tot het forum en kunt elke 6 weken blijven deelnemen aan de webinars. Ook kun je deelnemen aan de geheime facebookgroep (die wordt nog gevormd) Het lidmaatschap is € 50 per jaar of € 5 maand.

Moet ik online gesprekken hebben of kan ik ook naar de praktijk komen? +

Als je in de buurt woont of het gewoon prettiger vindt om off-line gesprek te hebben in de praktijk, kan dat. Daar zijn beperkt plaatsen voor beschikbaar.