BIANCA: POSITIEVER

Deze week blikt Bianca terug op de afgelopen tijd en kijkt ze terug op waar ze vandaan komt… Dit helpt haar om door te zetten, want andersom geldt het spreekwoord ook: diepe dalen hebben hoge bergen!

Deelneemster Bianca schrijft regelmatig een blog over haar ervaringen en ondervindingen tijdens het Healthy Weight “Bewust Slank in 12 Stappen” Programma. Kijk mee over haar schouder en beleef haar tegenslagen, het dagelijks leven en haar feestmomenten tijdens de stappen die zij neemt met hulp en afslank coaching van Ina van de Hoef en haar team, op weg naar blijvend gezond gewicht!

Natuurlijk dieten

Hoe verder het programma gaat, en hoe meer coaching, groepscoaching en lessen ik volg,  hoe meer ik besef dat ik best wel oke ben, ik ben veel positiever. Voor mij blijkt dat de basis en de sleutel tot succes. Nu ik veel vrolijker ben, makkelijker uit een chagrijnige bui kom, en mezelf als een mooi mens begin te zien, merk ik ook dat ik gezonder ga eten. Ik heb het er al eerder over gehad. En hoewel het vroeger echt een strijd was om me aan een dieet te houden, wordt het nu een soort organisch geheel. Mijn mind gaat goed, mijn eten wordt beter en mijn lijf reageert.

Hoe ik in mezelf blijf geloven

Het zijn echt mega veranderingen, ook al lijkt dat niet zo. Elke nieuwe afspraak met Ina kan ik reflecteren op hoever ik ben gekomen in de afgelopen tijd. En ik verbaas me er dus elke keer weer over dat het veel verder is dan ik denk. Dat maakt me soms ook wel een beetje verdrietig. Want van hoe ver moest ik wel niet komen? Ik heb er geen oordeel meer over. Ik weet dat het een reden had en een doel diende. Dat ik mezelf beschermde. Maar hoe jammer is het, om nu pas tot dat besef te komen. Om nu pas uit die negativiteit te komen. En aan de andere kant, hoe fijn is het dat ik dat nu wél kan. Dat ik nog een heel lang leven voor me heb en weet hoe ik daar mee om moet gaan. Hoe ik het leuker kan maken voor mezelf. Hoe ik soms mezelf een klein beetje kan foppen om positiever te worden en te blijven en in mezelf te blijven geloven.

“Ik gebruik de technieken die ik van Ina leer dagelijks!”

De technieken die ik van Ina leer, vooral op het gebied van mindset en hoe ik me over dingen voel, gebruik ik bijna dagelijks. En ook dat had ik nooit verwacht. Het is nog slechts een kwestie van tijd totdat de kilo’s dat ook door hebben, en het pand gaan verlaten. 😉

Zal ik mezelf nog herkennen in de spiegel? Ik ben zo benieuwd!

Het is mijn droom om in dit leven eens te voelen hoe het is om slank te zijn. Sinds dat meisje van 14 of 15 haar kleding te krap zag worden, ben ik niet meer slank geweest. Ik ben geen Oprah, die ooit tientallen kilo’s afviel een jaartje slank was en toen weer terug floepte naar een dikker lichaam. Ik ken het gevoel niet. En dat zou ik toch eens willen meemaken. Ik ben erg nieuwsgierig hoe die Bianca eruit zal zien. Vooral hoe mijn gezicht er dan uit ziet en of je me nog zou herkennen. 😉

Bianca Ovaal

 

 

Liefs,
Bianca

 

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden als er nieuwe blogs van Bianca in haar BewustSlankDagboek worden gepubliceerd?
Schrijf je dan hieronder in.

Ja, breng me als eerste op de hoogte van een nieuw blog van Bianca!
 
Voornaam
E-mailadres *
 

 

Geplaatst in Bewust Slank Dagboek, Blog, Featured.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *