BIANCA: FEEST!

“Ah het is feest joh” of: “Nog eentje dan” zijn van die uitspraken waardoor je je niet aan je voornemens houdt. Bianca lukt het dit jaar wél!

Deelneemster Bianca schrijft regelmatig een blog over haar ervaringen en ondervindingen tijdens het Healthy Weight “Bewust Slank in 12 Stappen” Programma. Kijk mee over haar schouder en beleef haar tegenslagen, het dagelijks leven én haar feestmomenten tijdens de stappen die zij neemt met hulp en afslank coaching van Ina van de Hoef en haar team, op weg naar blijvend gezond gewicht! 

Party-time

Deze keer een wat korter blogje, ik ben namelijk jarig en dat wil ik graag vieren.
Elk jaar is het weer eens die dag. Die dag waarop je jarig bent. Die dag waar je naartoe leeft. Of sommigen van ons niet. Ik wel. Ik hou van mijn verjaardag. Ik vind het bijzonder dat het dan die datum is. Die datum die je altijd opgeeft, invult, noemt. Die datum. 1x per jaar is het die datum (tenzij je op een schrikkeldag geboren bent). En ja, voor mij is mijn verjaardag een schranspartij, wat zeg ik een schrans week. Ik mag alles van mezelf. Alles wat ik lekker vind. Alles wat niet gezond is, en ook dingen die wel gezond zijn trouwens. Er is geen rem. Geen schuldgevoel. Alleen maar joy en happiness.

“Het is feest, dus ik mocht alles van mezelf. Alles wat ik lekker vind. Er was geen rem”

Mijn cadeautje: geen schuldgevoel dit jaar!

IMG_1169O, er is wel schuldgevoel. De dag erna. De dag dat ik weer ga beginnen. De eerste dag van mijn nieuwe jaar. Maar dit jaar voelt het anders. Ik kan mezelf inhouden. Rustig aan doen. Genieten van andere dingen. Van de mensen om mij heen. Van de cadeau’s. Van de verjaardagswensen. Van het weer zelfs. Het onweert, bijna elk jaar, op mijn verjaardag en dat vind ik super mooi. Ik hou van onweer en van waar het voor staat. Dat het daarna weer fris is en elektrisch geladen-schoon. Echt een nieuwe start. Een nieuw jaar. Met mijn eigen voornemens. Gezonder leven. Lekker bewegen. Lekker eten. Geen stress. Geen gedoe.

Hoe vier jij je verjaardag dit jaar? En wat zijn jouw favoriete party-snacks en -drankjes die je geen kater geven?
Laat het me hieronder weten!

Bianca Ovaal

 

Liefs,

Bianca

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden als er nieuwe blogs van Bianca in haar BewustSlankDagboek worden gepubliceerd?
Schrijf je dan hieronder in:

Ja, breng me als eerste op de hoogte van een nieuw blog van Bianca!
 
Voornaam
E-mailadres *
 

 

Geplaatst in Bewust Slank Dagboek, Blog, Featured.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *